Adressit

Päivitys 16.6.2016

Adressit on poistettu sivustolta, sillä kaupunginvaltuusto on 13.6.2016 tehnyt päätöksen asiassa. 

Nimiä adresseihin kertyi seuraavasti: Salonpään koulun remontin puolesta 1454 ja Oulunsalon lukion puolesta 967.

Kiitämme kaikkia allekirjoittaneita.

——————————————————————————————————————————————

 

PÄIVITYS 30.10.2015

——————

Salonpään koulun ja Oulunsalon lukion kohtalo ovat täysin sidoksissa Oulun kampuslukiosuunnitelmaan. Toisin sanoen kampuslukiomallin toteutuessa Salonpään koulu ja Oulunsalon lukio monien muiden koulujen mukana hyvin todennäköisesti lakkautettaisiin. Onkapannu on nyt kohdentanut toimensa kampuslukiomallin vastustamiseen ja perustanut täysin uuden sivuston www.eikampuslukiolle.fi. Sivuston tarkoitus on tarjota foorumi kaikille, joita kampuslukiomalli tulisi tavalla tai toisella koskemaan eli lähes koko uuden Oulun aluetta. Sivustolla on myös adressi, jossa vastustetaan kampuslukiota.

Jos siis olet tullut tälle sivustolle tukeaksesi Oulunsalon lukion tai Salonpään koulun säilyttämistä, käy tämän sivun adressien lisäksi lisäämässä nimesi myös osoitteessa http://www.eikampuslukiolle.fi/adressi/

———————–

 

Salonpään koulun adressiin 28.10.2015 klo 20.00 mennessä kertyneet nimet on luovutettu torstaiaamuna 29.10.2015 kaupunginhallitukselle. Kiitämme kaikkia allekirjoittaneita. Salonpään adressiin voi edelleen lisätä nimiä tulevaisuuden käyttöä varten. Adressi on nyt siirretty Oulunsalon lukion adressin alapuolelle.

Lukion adressin luovutusajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

ADRESSI OULUNSALON LUKION PUOLESTA

Kaupunginjohtajan uudet lukioverkkosuunnitelmat (kampuslukio) veisivät Oulunsalosta oman lukion. Tämän seurauksena Salonpään koulu hyvin todennäköisesti lakkautettaisiin. Lisäksi Oulunsalon lukion alasajo voidaan nähdä osana laajempaa Oulunsalon palvelujen järjestelmällistä rapauttamista. Allekirjoittamalla tämän adressin voit olla mukana auttamassa Oulunsalon lukion säilyttämistä.

 

ADRESSI SALONPÄÄN KOULUN REMONTIN PUOLESTA

Me allekirjoittaneet vastustamme suunnitelmia Salonpään koulun lakkauttamisesta ja vaadimme, että koulun remontti aloitetaan alkuperäisen suunnitelman mukaan: suunnittelu 2015 ja toteutuksen aloitus elokuussa 2016.

 

 

 

 

 


Copyright © 2015-2017 Onkapannu All rights reserved.