Saamme uuden koulun ja päiväkodin!

Posted by Kristiina Valtanen on toukokuu 16, 2018 in Tulevia tapahtumia |

yes

 

Oulun kaupunginvaltuusto päätti 14.5. pidetyssä kokouksessaan äänin 37-30, että Salonpäähän rakennetaan uusi koulu sekä tilat varhaiskasvatukselle. Jo toistamiseen kaupunginvaltuusto on kääntänyt kaupunginhallituksen esityksen. Toivomme, että tämä päätös pitää.

Onkapannu kiittää kaikkia mukana olleita ja tukensa antaneita. Tämä on ollut erittäin pitkäjänteistä ja sitkeää työtä. Nyt on tärkeää, että me alueen asukkaat valvomme aktiivisesti päätöksen täytäntöönpanoa, jotta seuraavan parin vuoden sisällä näkisimme uuden koulurakennuksen kohoavan entisen viereen. Onkapannu tulee seuraamaan rakennusvaiheita ja päivittämään tietoa nettisivuilleen. Eli täältä kannattaa tulevaisuudessa käydä tarkistamassa viimeisimmät tiedot hankkeen etenemisestä.


Toivotamme aurinkoista ja leppoisaa kesän alkua!

Onkapannun tiimi

Copyright © 2015-2021 Onkapannu All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.