Tempaus Salonpään koulun puolesta

Posted by Kristiina Valtanen on marraskuu 15, 2017 in Tulevia tapahtumia |

Viimeisten tietojen mukaan Oulun kaupungin valtuuston tekemää päätöstä 13.6.2016 ollaan nyt muuttamassa ja Salonpään koulu on jälleen lakkautusuhan alla. Vanhempaintoimikunta Onkapannu on järjestämässä näkyvää mediatempausta Salonpään koulun säilymisen puolesta Salonpään koululla keskiviikkona 22.11.2017 klo 13:00-13:30. Tavoitteena on median avulla nostaa Salonpään koulun ongelmat näkyvästi esille ja sitä kautta painostaa Oulun kaupunkia panemaan käytäntöön edellisen valtuuston päätös ja rakentamaan Varjakkaan uusi koulu. Tempauksen aikana otamme Salonpään koulun oppilaista
sekä yksittäisiä että ryhmäkuvia, joissa lapsilla on kasvoillaan hengityssuojaimet. Tempaus järjestetään Onkapannun toimesta kouluajan ulkopuolella. Onkapannu hankkii hengityssuojaimet. Aikuiset ovat myös tervetulleita mukaan tempaukseen. Voitte seurata ja jakaa kampanjan valokuvia Facebookissa, Twitterissä ja muussa sosiaalisessa mediassa käyttämällä hashtagiä #lupahengittää ja #oulunsalonkouluratkaisu. Jakaessanne valokuvia
eteenpäin muistakaa käyttää näitä samoja hashtagejä näkyvyyden lisäämiseksi. Jos Salonpään koulun asema heikkenee olemme tarvittaessa järjestämässä koululla lakkoa.

SalonPaa - 19

Copyright © 2015-2021 Onkapannu All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.